+36 30 372 0079 hlavati.zsolt@gmail.com

Ismerjen meg minket

25 év tapasztalata egy helyen!

25 év tapasztalata egy helyen

Üdvözlöm, Hlavati Zsolt vagyok az Egészség Háza alapítója.

Szakmai múltamat tekintve 1999-ben ismerkedtem meg a csontkovácsolással, 2002-ben végeztem gyógymasszőrként, 2013-ban szereztem fizikoterápiás szakaszisztens végzettséget.

2004-ben hoztuk létre barátommal a Jalad Kft-t, előbb vele, majd néhány évig Dr Mohácsi Jánossal dolgoztam együtt Kalocsán. Ezt követően nyitottam meg masszázs stúdiómat Baján. 2004 óta ez a tevékenység a főfoglalkozásom, csak ebből élek.

„Az Egészség Háza” elindításával egy olyan egység létrehozása volt a célom, amely hatékony és valós segítséget nyújt azoknak, akik mozgásszervi és egyéb problémával hozzám fordulnak.

Mindannyian arra törekszünk, hogy amennyiben lehetséges, segítsünk pácienseinknek visszaállítani testi és lelki egészségüket.

Ezért szükség esetén egy-egy problémát akár több oldalról is megközelítve végezhetjük a kezeléseket. Emiatt vontam be például az elektro-terápiát, a lökéshullám terápiát, a lágylézer terápiát, vagy a porcerősítőket a rendelésbe.

Ily módon a hozzánk forduló páciensek 90-95%-ának valós segítséget tudunk nyújtani, hogy problémáik megoldódjanak.

Mindannyian arra törekszünk, hogy amennyiben lehetséges, segítsünk pácienseinknek visszaállítani testi és lelki egészségüket.

Ezért szükség esetén egy-egy problémát akár több oldalról is megközelítve végezhetjük a kezeléseket. Emiatt vontam be például az elektro-terápiát, a lökéshullám terápiát, a lágylézer terápiát, vagy a porcerősítőket a rendelésbe.

Ily módon a hozzánk forduló páciensek 90-95%-ának valós segítséget tudunk nyújtani, hogy problémáik megoldódjanak.

A teljesség igénye nélkül az alábbiakban felsorolom, milyen problémák hatékony kezelésében van tapasztalatunk:

 izomfájdalmak végtagokon
 hátfájás
 zsibbadás, fájdalom a végtagokon
 váll fájdalmak
 fájdalmak a tenyér és az ujjak területén
 térd fájdalmak
 csukló fájdalom
 boka fájdalmak
 gerincferdülés
 ínhüvelygyulladás
 porckorongsérv
 lúdtalp
 teniszkönyök
 golfkönyök

A magunk részéről mindent elkövetünk, hogy pácienseink elégedettek legyenek az elért eredményekkel, de természetesen garantálni a gyógyulást nem áll módunkban, hiszen az egészséges állapot elérése sok összetevőből áll.

Mindamellett hiszek abban, hogy minden betegség gyógyítható, csak a megfelelő szakember és a megfelelő módszer kell hozzá.

Hozzáállásom a betegségekhez holisztikus, azaz a teljes ember vizsgálatát részesítem előnyben. Természetesen nem gondolom azt, hogy minden problémára az én módszerem a megoldás, ismerem a határaimat.

Azt gondolom, hogy van olyan, amikor orvosságot kell bevenni, amikor orvoshoz kell fordulni, van olyan, amikor műteni kell. A nyugati orvoslás nagyszerűségét és eredményeit kár lenne vitatni. Ám azt is gondolom, hogy vannak más módszerek, amikkel bizonyos problémák esetén hatékonyabban lehet dolgozni.

Az Arany-középút híve vagyok mindenben, így a nyugati és a keleti orvoslás tekintetében is.

Segítek véget vetni a gyötrelmeknek, hogy újra teljes és fájdalommentesebb életet élhessen!

ÉV TAPASZTALAT

KEZELT PÁCIENS

FÉLE GYÓGYÍTÁSI TECHNIKA

"Szinte állandó hátfájással küszködtem, amikor elkezdtem Zsolthoz járni. Néhány alkalom után teljesen megszűntek a panaszaim. Amellett, hogy nagyon jó szakembernek tartom, minden egyes alkalommal lelkileg is feltöltődtem, amikor Nála jártam. Nagyon értékes ember, mély érzésű. Csak azt tudom mondani Róla, hogy SZUPER! :)"

Mészáros Ágnes – Baja

"Csak ajánlani tudom! Korrekt, és segít a fájdalomtól "ittas" embereken! Több ilyen ember kellene ebbe a világba!"

Sparas András – Máza

"Zsolt csodálatos ember és nagyon jó csontkovács. A kezelések során a testi és a lelki problémákat egyszerre gyógyítja! Én nagyon sok jót köszönhetek neki! Mindenkinek nagyon ajánlom!!!"

Lázár Éva – Baja

"Nem csak hogy kiváló szakember, de tényleg segíteni is akar a fájdalmak enyhítésében, megszüntetésében. Csak ajánlani tudom!"

Soós Evelin – Érsekcsanád

"Két evig szenvedtem a porckorongsérvem okozta fájdalmaktól.Több országban jártam kezelésekre,de senki sem tudott segíteni.zsoltot egy éve ismerem.Par kezeles után hát és lábfájásom nem csak enyhült,hanem teljesen megszünt.mindenkinek szivesen ajánlom!"

Kulimák István – Baja

"Nagyon profi szakember. Nemcsak a testet, hanem a lelket is gyógyítja. Mindenkinek ajánlom, bátran válasszák."

Molnár-Balázs Alíz – Baja

"Szerintem Zsolt nagyon jó szakember, már egy jó ideje hozzá járok havonta egyszer és mindig tud segíteni nekem. A hátfájásom teljesen megszűnt amióta Ő kezel. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm Zsolt"

Dobribán Botond – Baja

„A legjobb masszőr és természetgyógyász akit ismerek, nekem sokat segített. Bizalommal ajánlom mindenkinek.”

Szelíd Ágnes – Nagyszalonta

„Zsolt nagyon jó szakember, mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Berkes Erzsébet – Kecskemét

"Csillagos ötös!"

Kormos Margit – Szeged

„Napi 10 órát ülök gép előtt, és mellette naponta edzést tartok. Ha sérülésem van, nem engedhetem meg magamnak, hogy kiessek a munkából, azonnali, hatékony megoldásra van szükségem. Ezt itt megkapom.”

Csábi Bettina – Baja

„Nagyon sok csontkovácsnál jártunk már a családommal de csak itt kaptuk meg azt a szakértelmet és kezelést ami használt 😄 bátran ajánlom mindenkinek!”

Mozbacher Rita – Tolna

„Férjemmel együtt 2012 óta járunk kisebb-nagyobb problémákkal. Ennek köszönhető, hogy férjem - 6 évvel ezelőtt kialakult - 3 gerincsérve ellenére eddig "megúszta" a műtétet. Maximális elégedettségünket mutatja az is, hogy azóta jó-néhány barátunknak, ismerősünknek ajánlottuk, akik kivétel nélkül szintén elégedettek. Köszönjük a hatékony segítséget, az odafigyelést, az empátiát.”

Kerényiné Szalai Katalin – Bácsalmás

„Csak ajánlani tudom! Kedves, segítőkész hozzáállás. 1 évvel ezelőtt 2 porckorongsérvvel, félig lebénult lábbal mentem az első kezelésre, úgy, hogy vagy műtét vagy valami csoda segíthet. A kitartó kezeléseknek köszönhetően mára már újra sportolhatok és panaszmentes vagyok.”

Engert Martin – Baja

Ha szeretné, hogy Önnek is segítsek a fájdalmai megszüntetésében, akkor vegye fel velem a kapcsolatot

+36 30 372 0079

hlavati.zsolt@gmail.com

Baja, Kölcsey Ferenc utca 23