+36 30 372 0079 hlavati.zsolt@gmail.com

Speciális kimozgatások

Speciális kimozgatásokat nem végzünk masszázs nélkül – ezt a szolgáltatás díja magában foglalja. Ez elengedhetetlenül szükséges a kezeléshez. A masszázs arra irányul, hogy az izomzatban lévő problémákat megoldja, és a testet kimozgathatóvá tegye. A masszázst követően egy speciális kimozgatás következik, ami rendezi az ízületek helyzetét, pozícióját, így állítva helyre a testben a harmóniát. Míg a masszírozás járhat némi fájdalommal, maga a kimozgatás fájdalommentes, közömbös érzés.

A fentiekből adódóan a kezelés időtartama a kimozgathatóság eléréséig, és a kimozgatás idejéig tart, de egy alkalom nem több 45-50 percnél. Gyakoriságát és a kezelések szükséges számát a probléma jellege, és a kezdeti állapot súlyossága határozza meg.

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy

  • egy sima hát, nyak, vagy derékfájás 2-3 alkalomnál többet nem tesz szükségessé

  • derékbecsípődés 2 alkalom

  • boka kifordulása, térdfájdalmak 1-2 alkalom

Ha porckorong kitüremkedéssel vagy porckorongsérvvel küzd, akkor itt talál bővebb információt arról, hogy hogyan tudjuk kezelni

A porckorong kitüremkedése külön fejezetet érdemel. A kezelések száma függ a kitüremkedés mértékétől, az életkortól, a csontsűrűségtől, az életmódtól, ennek ellenére a páciensek 95%-ának komoly segítséget tudunk nyújtani.

Tapasztalataim alapján úgy javul legeredményesebben a porckorongsérv, ha 5-6 kezelés történik egymás után, heti egyszeri találkozást számolva. Legtöbbször ilyenkorra a tünetek már teljesen megszűnnek, vagy nagyon nagy mértékben csökkennek. Át tudunk váltani 2 hetes periódusra, és ha a páciens állapota tovább javul, akkor elegendő havonta egy alkalom. Havonta egyszer azonban szükséges karbantartani – a kezdeti állapotól függően – fél-egy évig.

A kezelés díja: 18.000 Ft/ alkalom

Segítek véget vetni a gyötrelmeknek, hogy újra teljes és fájdalommentesebb életet élhessen!

+36 30 372 0079

hlavati.zsolt@gmail.com

Baja, Kölcsey Ferenc utca 23

Általános információk

Minden jog fentartva.