+36 30 372 0079 hlavati.zsolt@gmail.com

Speciális kimozgatások

Speciális masszázs – speciális kimozgatás

Speciális kimozgatásokat nem végzünk masszázs nélkül. Ez elengedhetetlenül szükséges a kezeléshez. A masszázs arra irányul, hogy az izomzatban lévő problémákat megoldja, és a testet kimozgathatóvá tegye. A speciális masszázst követően egy speciális kimozgatás következik, ami rendezi az ízületek helyzetét, pozícióját, így állítva helyre a testben a harmóniát. Míg a speciális masszázs járhat fájdalommal, maga a kimozgatás fájdalommentes, közömbös érzés.

A fentiekből adódóan a kezelés időtartama a kimozgathatóság eléréséig, és a kimozgatás idejéig tart, de egy alkalom nem több 50 percnél. Gyakoriságát és a kezelések szükséges számát a probléma jellege, és a kezdeti állapot súlyossága határozza meg.

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy

– egy sima hát, nyak, vagy derékfájás 2-3 alkalomnál többet nem tesz szükségessé

– derékbecsípődés 2 alkalom

– boka kifordulása, térdfájdalmak 1-2 alkalom

A porckorong kitüremkedése külön fejezetet érdemel. A kezelések száma függ a kitüremkedés mértékétől, az életkortól, a csontsűrűségtől, az életmódtól, ennek ellenére a páciensek 95%-ának komoly segítséget tudunk nyújtani.

Tapasztalataim alapján úgy javul legeredményesebben a porckorongsérv, ha 5-6 alkalom történik egymás után, heti egyszeri kezelést számolva. Legtöbbször ilyenkorra a tünetek már teljesen megszűnnek, vagy nagyon nagy mértékben csökkennek. Át tudunk váltani 2 hetes találkozásra, és ha a páciens állapota nem romlik vissza, akkor havi egyszer elegendő találkoznunk. Havonta egyszer azonban szükséges karbantartani – a kezdeti állapotól függően – fél-, egy évig.

Összességében tehát kb. 20-25 kezelés szükséges ahhoz 1-1,5 év alatt, hogy a porckorong regenerálódni tudjon.

A kezelés díja: 8.500 Ft / alkalom

Időpontot kérek